Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Privacy Policy

    Over ons privacybeleid

    Usedtronics Leeuwarden geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben

    voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik
    van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking
    aan derden.
    Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van
    Usedtronics Leeuwarden. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 26/06/2019, met het
    publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke
    gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke
    voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze
    wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met
    betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
    Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u
    vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.
    Over de gegevensverwerking
    Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke
    beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.
    Webwinkelsoftware
    Lightspeed
    Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Lightspeed. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze
    dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Lightspeed heeft toegang tot uw
    gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
    Lightspeed is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende
    beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en
    een sterk wachtwoordbeleid. Lightspeed maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met
    betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.
    Lightspeed behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de
    dienstverlening verder te verbeteren.
    Webhosting
    Lightspeed


    VOORBEELD: Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Lightspeed. Lightspeed] verwerkt
    persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij
    metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Lightspeed heeft
    passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw
    persoonsgegevens te voorkomen. Lightspeed is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.
    E-mail en mailinglijsten


    Gmail
    Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Gmail. Deze partij heeft passende
    technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens
    zoveel mogelijk te voorkomen. Gmail heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer
    vertrouwelijk.
    Payment processors


    Mollie
    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van
    Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of
    creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw
    persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de
    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle
    hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van
    toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw
    gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.


    Verzenden en logistiek
    Post NL
    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de
    diensten van Verzenden en logistiek
    Post NL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en
    woonplaatsgegevens met Verzenden en logistiek
    Post NL delen. Verzenden en logistiek
    Post NL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de
    overeenkomst. In het geval dat DHL onderaannemers inschakelt, stelt Verzenden en logistiek
    Post NL uw gegevens ook aan deze partijen ter
    beschikking.


    Facturatie en boekhouden
    info
    VOORBEELD: Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van
    LIGHTSPEED. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze
    gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie
    en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van LIGHTSPEED. Wij delen uw naam, adres en
    woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het
    administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen.
    LIGHTSPEED is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. LIGHTSPEED gebruikt uw
    persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.


    Externe verkoopkanalen
    Marktplaats.nl
    Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling
    plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw
    bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en
    organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.
    Doel van de gegevensverwerking
    Algemeen doel van de verwerking
    Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de
    verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor
    (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek -
    op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden
    niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen.
    Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed
    of wettelijke verplichting.
    Automatisch verzamelde gegevens
    Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening
    verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen
    persoonsgegevens.
    Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
    In voorkomende gevallen kan Usedtronics Leeuwarden op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot
    het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk
    geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt
    daartegen verzetten.
    Bewaartermijnen
    Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft
    dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten
    als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw
    (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.
    Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw
    opdracht hebben vervaardigd.
    Uw rechten
    Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met
    betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke
    rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.
    In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds
    bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te
    ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in
    het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van
    gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.
    U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij
    uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.
    Inzagerecht
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U
    ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons
    bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich
    hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.
    Rectificatierecht
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor
    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij
    u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.
    Recht op beperking van de verwerking
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken.
    U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij
    ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.
    Recht op overdraagbaarheid
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze
    contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt
    ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij
    hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid
    kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van
    databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.
    Recht van bezwaar en overige rechten
    U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of
    in opdracht van Usedtronics Leeuwarden. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken
    in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van
    gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.
    U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden
    onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening
    dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.
    Cookies


    Google Analytics
    Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij
    gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze
    verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij
    hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
    Cookies van derde partijen
    In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze
    privacyverklaring.
    Wijzigingen in het privacybeleid
    Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest
    recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met
    betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

    Contactgegevens
    USEDTRONICS Leeuwarden
    Voorstreek 76

    8911 JT Leeuwarden
    Nederland
    T (058) 2137722
    E [email protected]
    Contactpersoon voor privacyzaken
    D.brugman

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking